Detaljer
Barista TS Smart®

Barista TS Smart®

Den mest udsøgte kaffe? Den laver du med din smartphone!

Den Melitta® Barista TS Smart® kan virkelig gøre meget. For eksempel kan den lave 21 forskellige kaffespecialiteter. Med de rigtige kaffebønner, i henhold til den oprindelige opskrift eller din egen personlige kreation. Et særligt højdepunkt: Med Melitta® Connect-app'en kan du nemt styre tilberedelsen af kaffe og håndtere mange andre funktioner med din smartphone.
HANDLING-VIDEO
Melitta® Connect
Melitta® Connect
Melitta® Connect Med Melitta® Connect-app'en kan mange af funktionerne på din fuldautomatiske kaffemaskine håndteres med din smartphone. For eksempel kan maskinindstillinger nemt administreres, og personlige My Coffee-profiler kan programmeres og gemmes. Praktiske vejledninger hjælper dig med at rengøre og vedligeholde maskinen. Et særligt højdepunkt med denne app er, at du kan oprette dine helt egne kaffespecialiteter.
Rækkefølgen, hvorved ingredienserne hældes i koppen, mængden af kaffe, skummet mælk og varmt vand og yderligere kaffeindstillinger kan styres individuelt.
21 kaffespecialiteter
21 kaffespecialiteter

21 kaffespecialiteter

Takket være produktknapperne kan du brygge de 4 klassikere: espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato ved et tryk på en knap. Opskriftbogfunktionen giver dig mulighed for at oprette 17 yderligere kaffespecialiteter såsom en flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.
Automatisk bønnevælger
Automatisk bønnevælger
Automatisk bønnevælger Den innovative automatiske Bean Select vælger automatisk den korrekte bønnetype til din favorit kaffe. Som du ønsker det, kan du ændre automatisk valg af bønnekammer enkeltvist ved berører betjeningspanelet, eller du kan ændre indstillinger i menuen. Aktiv bønneovervågning hjælper dig med at forhindre, at kværnen kører tom og fortæller dig i god tid at påfylde kaffebønner.
IntenseAroma
IntenseAroma
IntenseAroma IntenseAroma funktionen kan vælges i stedet for standardbrygningsprocessen. Resultatet er en specielt intensiv velsmagende kaffe -uden at skulle ændre mængden af den kaffe eller vand, du bruger. Denne funktion kan vælges for alle kaffespecialiteter.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee MemoryØnsker du at kunne indstille dine personligekaffe præferencer, hver gang du brygger en kop kaffe? Intet problem! Med funktionen ’My Coffee Memory’ kan du enkeltvist programmere dine favorit kaffespecialiteter. Melitta® Barista TS Smart® gemmer præferenceindstillingerne for op til 8 personer.
Italian Preparation Process
Italian Preparation Process
Italian Preparation ProcessItalian Preparation Process giver dig den autentiske smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes iden korrekt rækkefølge i henhold til den originale italienske opskrift. Så for latte macchiato skal espresso’en tilføjes efter mælk og den opskummede mælk, og for cappuccino er det omvendt.
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus
Best Aroma System Plus Perfekt udvikling af kaffesmag med følgende individuelle systemer: Med bønne til kop funktionen bliver lige den rigtige mængde kaffebønner friskmalet, og den malede kaffe bruges straks. Automatisk Empty Grinding* - Kværnen tømmes hver gang, og dette sikrer, at hver kop kaffe er lavet med friskmalet kaffebønner, og smagen af malede kafferester ikke forbliver.

Den særlige forsegling på Aromasafe® låget af to-kammerbønnebeholderen garanterer en perfekt frisk kaffenydelse kop efter kop Den mørke tonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag.

*Bemærk: På trods af automatisk dosering og kværnen til tom, kan der forekomme en minimal blanding af bønnetyper efter overgangen.

Stille som en hvisken
Stille som en hvisken
Stille som en hviskenVil du gerne brygge din kaffe i fred og ro?  Dette er ikke noget problem med en kværn, der er stille som en hvisken; den er ikke kun stille, men også meget hurtig.
TFT farvedisplay
TFT farvedisplay
TFT farvedisplayFørsteklasses bekvemmelighed: Det højtopløselige TFT farvedisplay gør det nemt at bruge. Trin for trin instruktioner fører dig enkelt igennem menuen.
One Touch
One Touch
One TouchBarista TS Smart® imponerer, fordi den er så nem at bruge.  De forudindstillede kaffevarianter, espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato, kan vælges med et enkelt tryk.  Du kan også meget enkelt og bekvemt vælge varm mælk, mælkeskum eller varmt vand med One Touch.
Touch & Slide
Touch & Slide
Touch & Slide Den innovative Touch & Slide-funktion giver dig mulighed for enkelt og bekvemt at indstille og bruge din maskine ved forsigtigt at berøre sensorpanelerne.
Double Cup Mode
Double Cup Mode
Double Cup ModeMed Double-Cup-tilstanden kan du brygge alle kaffespecialiteter med og uden mælk til to personer samtidigt.
All-in-One udløb
All-in-One udløb
All-in-One udløb Separate dyser til kaffe, mælk og varmt vand betyder, at det er let at lave din yndlingsdrik uden at flytte koppen. Udløbet har også integreret LED belysning og er højdejusterbar op til 140 mm, så der er plads selv til lange latte macchiato glas.
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi

Hvis du bruger et Melitta® Pro Aqua vandfilter, skal Barista TS Smart® kun afkalkes en gang om året. Det filtrerede vand forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forhindrer også kalkaflejringer i vandsystemet.

(Dette er baseret på at brygge seks 120 ml kopper kaffe om dagen og, i overensstemmelse med apparatspecifikationerne, udskiftning af filteret seks gange.)

Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhedBryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør det også lettere at rengøre indersiden af maskinen.
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem

Aftageligt mælkesystem med en ekstern, opvaskemaskine-sikker mælkebeholder, som passer ind i alle køleskabe.

Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam CleaningHurtig og hygiejnisk rengøring af de dele, der er i kontakt med mælk ved at bruge varmt vand og damp.
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer til at fjerne rester fra kaffe- og mælkesystemmet
Energibesparelsesfunktioner
Energibesparelsesfunktioner

Energibesparelsesfunktioner

Med 0-knappen kan du til enhver tid bekvemt tage Barista TS Smart® fra strømnettet. Desuden sørger den programmerbare energi-spare-modus og den indstillelige, automatiske frakoblingsfunktion for en sparsom drift.

Mission eco & care
Mission eco & care Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …
Quiet mark
Quiet markDer ligger en styrke i fred og ro. Derfor scorer vores tre seneste fuldautomatiske kaffemaskiner høje karakterer med maksimal ydeevne og dæmpet lyd. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart® og CI Touch® er verdens første fuldautomatiske kaffemaskiner, der er belønnet med mærket Quiet Mark som et bevis på en behageligt stille kaffetilberedelse.