Bailey´s Latte
Bailey`s Latte

Portioner: 1


Ingredienser:
100 ml mælk
2 cl Irish Cream (f.eks. Bailey`s)
1 espresso

Tilberedning:
Varm og opskum mælk i Melitta® Cremio. Kom Irish Cream og den friskbryggede espresso i et glas. Fyld glasset op med den varme, opskummede mælk.

Velbekomme!

Kokosdrøm
Kokostraum

Portioner: 1


Ingredienser:
2 cl kokoslikør (f.eks. Batida de Coco)
100 ml mælk
1 espresso
chokoladesauce
kokosspåner og kakaopulver

Tilberedning:
Kokoslikør og mælk blandes, varmes og opskummes i Melitta® Cremio. Dæk bunden af et Latte-Macchiato-glas med chokoladesauce...

og top op med mælkeskum. Kom en friskbrygget espresso i og pynt mælkeskummet med nogle kokosspåner og kakaopulver.

Tip: Som en alkoholfri variant erstattes kokoslikør med 8 mm kokossirup.

Velbekomme!

Honey-Nut Cream Coffee
Honey-Nut Cream Coffee

Portioner: 1


Ingredienser:
100 ml mælk
2 tsk. nødde-nougat-creme (f. eks. Nutella)
1 kop kaffe
½ tsk. honning
sukker efter behag

Tilberedning:
Kom nødde-nougat-creme og honning i den varme kaffe. Rør godt rundt i kaffen, indtil begge dele er opløst. Opskum og varm mælken i Melitta® Cremio og kom den i kaffen. Kom evt. mere sukker i.

Chai Latte
Chai Latte

Portioner: 1


Ingredienser:
2 breve chai te
100 ml mælk
vanillesukker, honning eller (kanel-) sukker

Tilberedning:
Tilbered en stor kop chai te (ca. 150 ml med 2 tebreve). Lad teen trække i 6 min. Varm og skum i denne tid mælken med Melitta® Cremio. Teen sødes evt. ...

med vanillesukker, honning eller (kanel-)sukker. Kom den opskummede mælk til teen i kruset og rør en smule rundt.

Velbekomme!

Kaffe med hvid chokolade
Weißer Schoko-Kaffee

Portioner: 2


Ingredienser:
50 g hvid chokolade                                                  
200 ml friskbrygget kaffe
150 ml mælk, varm
hvide chokoladespåner til pynt

Tilberedning:
Smelt den hvide chokolade i et vandbad, rør den i den varme kaffe og hæld den op i nogle pæne glas. Varm og skum mælken med Melitta® Cremio mælkeskummer, fyld koppen og med mælkeskummet og rør godt rundt. Drys de hvide chokoladespåner på.

Hindbær milkshake
Himbeer-Milchshake

Portioner: 1


Ingredienser:
150 g hindbær
2 tsk. vanillesukker
1 spsk. sukker
250 ml mælk

Tilberedning:
Skyl hindbærrene og blend dem sammen med vanillesukker, sukker og 150 ml mælk. Tilbered en kold mælkeskum med de resterende 100 ml mælk i Melitta® Cremio...

Hæld hindbærblandingen i et stort glas og top op med mælkeskum.

Tip: Du kan også bruge andre frugter, f.eks. jordbær!


Velbekomme!

Iskaffe
Eiskaffee

Portioner:1


Ingredienser:
150 ml mælk
2 kugler vanilleis
1 kop kaffe
sukker efter behag

Tilberedning:
Lav en kop kaffe og lad den afkøle. Når kaffen er kold, laves en kold mælkeskum på Melitta® Cremio. Kom kaffe og vanilleis i et glas. Top op med mælkeskum og tilsæt sukker efter behag.

Cappuccino budding med mælkeskum og kanel
Cappuccino Pudding mit Zimt Milchschaum

Portioner: 4


Ingredienser:

• 3 tsk. frysetørret espresso
• 100 g fløde
• 1 pk. vanillebuddingpulver
• 550 ml mælk
• 5 spsk. sukker
• 1 tsk. kanel

Tilberedning:
Opløs espressoen i 2 spsk. varmt vand. Rør derefter fløde og buddingpulver sammen til en jævning. Kog 400 ml mælk...

plus 4 spsk. sukker op. Rør jævningen og espressoblandingen i den kogende mælk og lade det simre i ca. 1 min. Rør i buddingen igen, fordel den i fire glas og stil den koldt. Bland kanel og 1 spsk. sukker. Lav kold mælkeskum med 150 ml mælk på Melitta®Cremio. Kom mælkeskummet på buddingen og drys kanelsukker på. Serveres straks.

Velbekomme!

Ærtesuppe med mælkeskum og muskat
Latte Macchiato

Portioner: 4


Ingredienser:
• 450 g dybfrosne ærter
• 2 løg
• 1 spsk. olie
• 500 ml grøntsagsbouillon
• 100 g fløde
• salt og peber
• 100 ml mælk
• revet muskatnød
Tilberedning:
Tø ærterne op og skær løgene i tern.

Varm olien i en stor gryde, og svits løgene til de er gennemsigtige. Tilsæt ærter, bouillon og fløde og lad det koge 20 minutter ved middel varme. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. Skum og varm mælken i Melitta®Cremio. Hæld suppen op i fire dybe tallerkener og top op med mælkeskum. Drys evt. med revet muskatnød.

Tip: Du kan også bruge mælkeskum til andre supper, som f.eks. græskarsuppe, kartoffelsuppe eller tomatsuppe.

Velbekomme!