Få 10% på din næste bestilling!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder. Vi giver også tips til, hvordan du kan tilberede den bedste kop kaffe.

Derudover får du 10% rabat på din næste ordre i vores webshop!

  • Gratis fragt ved køb over 500 kr
  • Levering af GLS
  • 2 års garanti på nye espressomaskiner

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Ved køb af varer i webshoppen er der 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med gældende forbrugerlovgivning. Fristen begynder at løbe, når du modtager den bestilte vare. Du har således ret til at fortryde købet uden at angive nogen grund hertil. Du skal blot efter ordreafgivelsen og senest 14 dage efter at have modtaget varen skriftligt meddele vores kundeservice, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

I så fald skal varen returneres til os senest 14 dage efter din meddelelse til os om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Medmindre vi har givet meddelelse om andet, betaler du selv for returforsendelsen. Varen skal returneres forsvarligt indpakket, i god stand og i original emballage. Returvarer skal sendes til Melitta i overensstemmelse med de metoder og anvisninger, som på Hjemmesiden er angivet under fanebladet "Kundeservice". Du har ansvaret for varen efter modtagelsen og bærer transportrisikoen under returforsendelsen. Dit ansvar ophører ved Melittas modtagelse af det returnerede. Gem venligst forsendelseskvitteringen på returvarer.

Melitta refunderer beløbet for returvaren snarest muligt og senest 14 dage fra vores modtagelse af din meddelelse om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Melitta forbeholder sig dog retten til at vente med at refundere beløbet, indtil varen er modtaget retur af Melitta, eller indtil du har fremlagt dokumentation for returnering, f.eks. forsendelseskvittering. Medmindre andet aftales, tilbagebetales beløbet til dig via samme betalingsmetode, som du valgte ved ordreafgivelsen.

Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret, kan du anvende den standardblanket, som du finder nederst i dette dokument.

Bemærk venligst, at der ikke er fortrydelsesret på følgende varetyper:
(a) Varer, som er fremstillet efter dine anvisninger, eller som på anden måde har et tydeligt personligt præg;
(b) Varer, som på grund af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke kan returneres med brudt emballage, og hvor du har brudt emballagen;
(c) Varer, som hurtigt kan fordærves eller blive for gamle (f.eks. madvarer og levnedsmidler, herunder kaffe).

Bilag 1 - Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
- Til: Melitta Nordic A/S, CVR 61126910, Postboks 253, 0900 København C, Danmark
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato


(*) Det ikke relevante udstreges

 

Vores e-mail: kontakt@melitta.dk

Fortrydelsesret

Sidst set