Få 10% på din næste bestilling!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder. Vi giver også tips til, hvordan du kan tilberede den bedste kop kaffe.

Derudover får du 10% rabat på din næste ordre i vores webshop!

  • Gratis fragt ved køb over 350 kr
  • Levering af Bring
  • 2 års garanti på nye espressomaskiner
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Melitta® epour® kaffemaskine

  • The taste of perfection.
  • Nytænkning af filterkaffe. Melitta® epour® sætter nye standarder for tilberedning af filterkaffe og sørger for førsteklasses kaffenydelse. Hver enkelt detalje skal bidrage til at perfektionere tilberedningen af kaffe: Samspillet af det roterende vandudløb med individuelle bryggeprofiler, forbrygningsfunktionen og den vedvarende høje bryggetemperatur sørger for en smagsoplevelse, som vil begejstre dig.
  • 1.650,00 kr

    Klar til afsendelse med det samme.

    Gesamte Liefermenge:

    • 6773142
    Produktinformationer "Melitta® epour® kaffemaskine"
    Evolutionen af den gode kaffe: Det er som regel en lille detalje, der ændrer alt. Det vidste Melitta Bentz allerede i 1908, hvor hun revolutionerede tilberedningen af kaffe med en lille afgørende idé - nemlig kaffefilteret. Over 100 år senere sætter Melitta® epour® en ny milepæl med en innovativ bryggeteknologi, hvor der er tænkt på hver detalje for at få en perfekt kaffenydelse. Fuld aromaudfoldelse ved små og store tilberedningsmængder - en mere intensiv, men mindre bitter smag og varm kaffenydelse. Melitta® epour® – The taste of perfection.
    AAAB28_360GradRotation_2

    Det hele handler om ren nydelse.

    Vandudløbet, der roterer 360° med skiftende drejeretning, sørger for en præcis og ensartet fordeling af det varme vand. Dermed fugtes kaffen på en optimal og enestående måde – inspireret af de varsomt cirkulerende bevægelser ved tilberedning af filterkaffe i hånden.

    AAAB28_Vorbruehfunktion_2

    Så kaffen kan udfolde sig.

    Takket være forbrygningsfunktionen fugtes kaffen med varmt vand før den egentlige start af brygningen, så kaffen kan udfolde sin smag. Således blomsterer kaffen langsomt op, og de finekaffearomaer kan udfoldes fuldstændigt.

    AAAB28_Brewing Profiles

    Altid fantastisk smag - lige meget om koppen er stor eller lille.

    Fordi det foruden kvalitet også kommer an på kvantitet, skifter Melitta® epour® automatisk mellem fire forskellige bryggeprofiler, for at ekstrahere kaffen optimalt alt efter tilberedningsmængde. Således nyder du altid den intensive smag af filterkaffe, uanset om du kun brygger lidt til dig selv eller flere kopper til dig og dine kære.

    AAAB28_Temperature

    Optimal bryggetemperatur og tid.

    Kun kort kontakt med vand: Filterkaffens unikke smag opstår, når det varme vand hældes på den formalede kaffe, og kontakttiden holdes forholdsvis kort. Det effektive varmelegeme i Melitta® epour® garanterer for en perfekt og konstant høj bryggetemperatur på 92 til 96 °C. Samtidigt sørger den innovative vandfordeling for en optimal bryggetid på fire til seks minutter.

    AAAB28_ECBC_2

    Prisvindende bryggeteknologi

    Bryggeteknologien på Melitta® epour® blev udmærket med mærkaten fra den velrenommerede European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo. Denne label gives kun til filterkaffemaskiner, som opfylder de højeste kvalitetsstandarder for tilberedning af kaffe. Fremragende kaffekvalitet – derfor giver vi på Melitta® epour® en forlænget producentgarangi på 3 år.

    AAAB28_AbnehmbarerWassertank_2

    Gennemtænkt ned til sidste detalje.

    For maksimal komfort kan den transparente vandbeholder tages af og fyldes direkte under vandhanen. Kopmarkeringen i begge sider gør det nemmere at dosere den nødvendige mængde vand – ideelt til både højre- og venstrehåndede.

    AAAB28_Drip Stop

    Til alle utålmodige kaffeelskere.

    Takket være et integreret drypstop på filterholderen kan du allerede tage dig en kop kaffe inden brygningen er afsluttet – uden irreterende efterdrypning, når kandes tages ud.

    AAAB28_Warmhalteplatte_2

    Komfortabel varmholdefunktion.

    Friskbrygget filterkaffe smaget bedst. Hvis du iaf en eller anden grund kke kan nyde din kaffe med det samme, så holder den integrerede varmeplade din kaffe dejlig varm i op til 40 minutter. Herefter slukkes Melitta® epour® automatisk.

    AAAB28_Touchpanel_2

    Moderne touchpanel.

    Via det moderne touchpanel kan Melitta® epour® betjenes komfortabelt. Med PRE-BREW-knappen kan forbrygningsfunktionen aktiveres eller deaktiveres. Desuden kan du ved hjælp af CONTROL-knappen styre vandudløbets drejeretning manuelt, eller programmere en individuel bryggeprofil i den såkaldte „Barista Mode“.

    AAAB28_Design

    Pladsbesparende, åbent design.

    Den perfekte kombination af funktion og design. Kun 17 cm i bredden – mere har vi ikke brug for til den fremragende Melitta® teknik. Og med dens åbne, forskønne design gør Melitta® epour® tilberedningen af kaffe til en oplevelse for alle sanser.

    AAAB28_LeichteReinigung_2

    Nem rengøring.

    Den aftagelige filterholder i størrelsen 1x4® og glaskanden i højkvalitets-borosilikatglas kan efter brug rengøres i opvaskemaskinen.

    AAAB28_AntiCalc_2

    Praktisk LED-kalkindikator.

    For fejlfri funktionalitet, bedste kaffesmag og lang levetid er det vigtigt med regelmæssig afkalkning. Den praktiske LED-kalkindikator på Melitta® epour® lyder, når det er tid til at afkalke kaffemaskinen.

    Generelt
    Typebetegnelse: 1024-11
    Farve: sort-krom
    Modelserie: Epour
    Type af kande: Glaskande
    Typebetegnelse (kande): RJ-B-04-bk
    Type af filter: Aftagelig filterbeholder
    Drypstop: Ja
    Størrelse på filter: 1x4®
    Vandbeholder: Med kopskala, Aftagelig, Med kopskala
    Volumen på vandbeholder (L): 1,00
    Maksimal mængde kaffe: 8 kopper
    Varmeelement holder sig varm: 40 minutter
    Priser: ECBC-certificeret
    Mål (højde x bredde x dybde i mm): 360 x 170 x 340
    Vægt (kg): 2,8
    Display: Nej
    Hantering
    Timerfunktion: Nej
    Særlige funktioner: Bryggesignal
    Automatisk slukning: Ja
    Kundeanmeldelser for "Melitta® epour® kaffemaskine"
    Denne vare har ingen anmeldelser endnu. Vil du skrive den første anmeldelse?
    Skriv anmeldelse
    Skriv en anmeldelse
    Anmeldelser bliver frigivet efter kontrol.
    Giv venligst stjerner

    Felterne, der er markeret med en * skal udfyldes.

    Produktanmeldelser
    a. Verificeret køb
    Købere i Melittas online butik får mulighed ved check-out at acceptere, at de efter købet modtager en e-mail fra Melitta, for at afgive en anmeldelse af de produkter de har købt. Dette sikrer, at kun ægte købere kan afgive en anmeldelse, der markeres som "verificeret køb" i anmeldelser på produktdetaljesiderne
    b. Anmeldelser uden verifikation
    BAnmeldelser der ikke er markeret som "verificeret køb", kontrolleres ikke af Melitta for ægthed før de offentliggøres.
    Sidst set