Banan-Coffee-Shake

Banan-Coffee-Shake
En udsøgt nydelse

 

Ingredienser:

350 ml frisk brygget filterkaffe

300 ml mælk

2 bananer
4 kugler chokoladeis

 


Portioner: 4

Tilberedning:

 

1. Purer kaffe, mælk og bananerne i et mixer, indtil der opstår en tykflydende, let skummende drik.

 


2. Giv et kugle chokoladeis i et højt, let afkølet glas og fyld op med shaken.

 


Nyd den – velbekomme!

Black Desire

Black Desire

 

Ingredienser
1 kold espresso
vaniljesukker
1-2 kugler mokka- eller chokoladeis
fløde
æggelikør

Tilberedelse

 


Bland sød kold espresso med vaniljesukker og hæld den ind i glasset over isen. Fyld op med flødeskum, pynt med lidt æggelikør.

Black Swan

Black Swan

 

Ingredienser
1-2 Espresso
1 kugle vaniljeis

Tilberedelse

 


Lad espressoen trække og tilføj vaniljeis

Café Apricot

Café Apricot
Kraftig frugtsmag (med alkohol)

 

Ingredienser:

6 cl Apricot Brandy

100 ml fløde

600 ml friskbrygget filterkaffe

4 aprikossiver til pynt
Pertioner: 4

Tilberedning:

 

1. Bland Apricot Brandy og flydende fløde i Shakeren eller pisk dem sammen med piskeris, og fordel på glas.

 

2. Tilsæt den let afkølede kaffe og rør det hele kort. Pynt med aprikosskiver.
Nyd den – velbekomme!

Calango

Calango

 

Ingredienser
2 cl lime-aroma
1 cl karamel-aroma
knust is
1 espresso

Tilberedelse

 


Fyld lime- og karamel-aroma i et glas. Tilføj knust is og espresso.

Champagner-Café

Champagner-Café
Perlende (med alkohol)

 

Ingredienser:
500 ml friskbrygget kaffe

1 tsk sukker

4 isterninger

100 ml Tonic-vand

120 ml Champagne eller sekt

4 skiver citron til pynt

 

Portionen: 4

Tilberedning:

 


1. Kaffen sødes let og stilles koldt.

 

2. Kom en isterning i hvert af champagneglassene og fyld op skiftevis med den afkølede kaffe, Tonic-vand og champagne eller sekt. Dekorér med en citronskive.

 

Nyd den – god appetit!

Creamy Coffee

Creamy Coffee
cremet mild (med alkohol)

 

Ingredienser:
600 ml friskbrygget kaffe

4 tsk. brunt sukker

200 ml mælk

8 cl cremelikør

200 ml fløde

noget sukker

4 kugler Café-au-lait-is 

Reven chokolade til pynt

 

Portionen: 4

Tilberedning:


1. Bland kaffen sammen med sukker, mælk og likør, lad den køle af og fyld den i deko­rative glas. Pisk fløden stiv med noget sukker.

 

2. Kom en kugle Café-au-lait-is på hver, sæt en flødeskumstop på og bestrø med reven chokolade. Godt afkølet chokolade er nemmest at rive.

 

Nyd den – god appetit!

Cremet nøddeis-kaffe

Cremet nøddeis-kaffe
Helt cool

 

Ingredienser:

600 ml filterkaffe, nedkølet

200 ml fløde

1 spsk. vaniljesukker

8 kugler hasselnødis
4 tsk. hasselnødkrokant

 


Portioner: 4

Tilberedning:

 

1. Bryg frisk filterkaffe og lad den køle ned i køleskabet.

 

2. Pisk fløden stiv med vaniljesukkeret. Opdel isen på fire høje glas, hæld så den iskolde kaffe over isen.

 


3. Pynt kaffen med vaniljefløden og strø hasselnødkrokant over.

 


Nyd den – velbekomme!

Ice Macchiato

Ice Macchiato

 

Ingredienser
1 espresso
knust is
mælk + mælkeskum

Tilberedelse

 


Hæld espressoen i et glas og tilføj knust is. Fyld op med mælk og mælkeskum.

Iskaffe Caramello

Iskaffe Caramello
Sod forlokkelse

 

Ingredienser:
600 ml friskbrygget kaffe

6 cl karamelsirup

4 kugler karamelis  

200 ml fløde

1 tsk kanelsukker

Chokoladestænger og karamelsirup til pynt.

I stedet for karamelsirup passer ribs også godt
som dekoration.

 

Portionen: 4

Tilberedning:

 


1. Bland kaffen med sirup og lad den køle af. Kom en kugle kara­melis i hvert glas og fyld op med kaffe.

 

2. Pisk fløden stiv med kanelsukker, sæt en flødeskumstop på kaffen og pynt med noget karamelsirup og chokoladestænger.

 

Nyd den – god appetit!

Iskaffe Chococino

Iskaffe Chococino
Til varme sommerdage (med alkohol)

 

Ingredienser:

600 ml friskbrygget kaffe

4 tsk. brunt sukker

4 - 6 cl kakaolikør

100 g crashed is

200 ml mælk

 


Portionen: 4

Zubereitung:

 

1. Bland kaffen med sukker og kakaolikør, og lad den køle af. Fyld den chrashede is i glas og fyld op med kaffen.

 

2. Varm og skum mæk og læg mælkeskummet på kaffen. For sukkerranden sættes glassene først vendt på hovedet ned i citronsaft og dyppes så ned i brun sukker. 

 

 
Nyd den – velbekomme!

Iskaffe Chocolata

Iskaffe Chocolata
En chokoladedrøm

 

Ingredienser:

750 ml frisk brygget kaffe

2 spsk. vaniljesukker

1/2 tsk. kanel, malet

100 ml fløde

1 tsk. vaniljesukker

1 spsk. revet chokolade

4 kugler chokoladeis

I stedet for revet chokolade kan der også anvendes chokoladesovs.

 


Portioner: 4

Tilberedning:

 

1. Bland kaffen med 2 spsk. vaniljesukker og kanel og stil det koldt. Pisk fløden stiv med 1 tsk. vaniljesukker og bland revet chokolade i.

 


2. Fordel den afkølede kaffe på fire dekorative isbægere, fyld en kugle chokoladeis i hver og pynt med chokoladefløden.

 

Nyd den – velbekomme!