Detaljer

Purista® Series 300

Ren kaffenydelse på mindst mulig plads

Som navnet antyder, er Melitta® Purista® vores nye puristiske, fuldautomatiske kaffemaskine, der koncentrerer sig ene og alene om at lave perfekt kaffe. Med en bredde på blot 200 mm er det en af verdens smalleste fuldautomatiske kaffemaskiner. Men selv det bedste design kan kun imponere i kombination med fremragende funktioner. Og det har Purista® – et moderne frontpanel, store indbyggede knapper og en stor drejeknap sikrer en nem håndtering.
Awards
Plus XAward

Plus XAward 2019

Awards

La Purista® impresionó nada menos que tres veces a los jueces del premio a la innovación más importante: el premio Plus X-Award de tecnología, deporte y estilo de vida. Recibió el famoso premio Plus X en las categorías "alta calidad", "diseño" y "facilidad de uso". La Purista® fue premiada por un grupo de expertos de 26 sectores industriales.

Video
Hviskende stille kværn

Hviskende stille kværn

Du kan drikke friskmalet kaffe, mens alle andre sover. Din fuldautomatiske kaffemaskine har en meget stille konisk stålkværn, der kværner kaffebønnerne hurtigt og stille.

Yndlingskaffeknap

Yndlingskaffeknap

Lav din yndlingskaffe på ingen tid: et virkeligt højdepunkt, der normalt kun findes på dyre fuldautomatiske kaffemaskiner! Den enkelte kan gemme sin foretrukne kaffestyrke og -mængde. Og så? Tryk blot på din yndlingskaffeknap, og nyd den perfekte kaffe!

Et slankt mirakel
Et slankt mirakel 

Purista® er virkelig slank – kun 20 cm bred! Mere plads kræves der ikke til den fremragende
Melitta® teknologi.

Smart support
Smart support 

Download appen Melitta® Companion® på din smartphone. Her vil du finde praktiske
informationer og vejledninger. Hurtig service er naturligvis også mulig med appen.

Aromatisk kaffenydelse

Aromatisk kaffenydelse

Det nye pumpestyresystem garanterer en ideel kontakttid for kaffen og vandet. Du kan nu nyde de to klassikere Espresso og Café Crème med en endnu bedre smag.

Justerbar kaffestyrke
Justerbar kaffestyrke

Intensiteten i kaffestyrken er let at tilpasse mellem mild, medium og stærk. Du kan naturligvis også tilpasse mængden af kaffe. Variationsmuligheder – præcis som du kan lide det.

Aroma-ekstraktionssystem (A.E.S.)
Aroma-ekstraktionssystem (A.E.S.)

Mere smag med forbrygning: Den frisk-malede kaffe vædes med vand inden den egentlige brygning. Det betyder, at smagsstofferne opløses bedre. Og hvor ender de? I din kaffe, selvfølgelig.

Serviceknap
Serviceknap

Mange fuldautomatiske maskiner med et symboldisplay kan være komplicerede at anvende. Vi har fundet en løsning – serviceknappen! Den giver dig hurtig adgang til rengørings- og afkalkningsprogrammet, indstillingerne af brygningstemperaturen og vandets hårdhed og den automatiske deaktivering. Også rengøringen af filteret går som en leg.

Fem kværnindstillinger
Fem kværnindstillinger

Kaffe, som ægte kendere kan lide den – friskmalet på hele bønner.

Dobbelt kop-tilstand
Dobbelt kop-tilstand

To er bedre – dobbelt kop-tilstanden gør det muligt at lave to kopper espresso eller café crème på samme tid. Det kan selvfølgelig også benyttes af dem, der drikker en masse kaffe.

LED-symboldisplay
LED-symboldisplay

Det siger sig selv: LED-displayet med røde symboler gør det nemt og bekvemt at anvende den fuldautomatiske kaffemaskine.

Højdejusterbart kaffeudløb
Højdejusterbart kaffeudløb

Udløbet kan justeres i højden op til 135 mm, så du kan også benytte glas eller ekstrastore kopper.

Anti Scratch
Anti Scratch

Det nyutformade dropptråget har en platta i rostfritt stål med en integrerad repfri plastinsats av hög kvalitet.

Aftagelig bryggeenhed

Aftagelig bryggeenhed 

Hele bryggeenheden er let at tage ud og enkel at rengøre. Maskinens indre er tilgængeligt og kan rengøres uden problemer.

Passer til vandfilter
Passer til vandfilter 

For at gøre din kaffesmag endnu bedre kan du bruge et Melitta® Pro Aqua-vandfilter. En anden fordel er, at når du gør det, skal din maskine kun afkalkes en gang om året *. Filteret forhindrer kalkaflejringer i vandsystemet så længe som muligt.
*Dette er baseret på at brygge seks 120 ml kopper kaffe om dagen og i overensstemmelse med apparatspecifikationerne, udskiftning af filteret 6 gange.

Automatisk rengøring og afkalkningsprogram
Automatisk rengøring og afkalkningsprogram

Kommunikation er alting. Din fuldautomatiske kaffemaskine fortæller dig på displayet, hvornår den skal rengøres eller afkalkes.