Detaljer
Melitta® Filtertüten® Original

Melitta® Original kaffefilter

Kaffens smag udfolder sig optimalt!

Få en harmonisk og endnu mere aromatisk smagsoplevelse af din kaffe med de originale Melitta® Aroma kaffefiltre:  Aromaporerne er nu opdelt i tre aromazoner, som hver har et forskelligt antal aromaporer. Dermed sørger de originale Aroma kaffefiltre for en optimal udnyttelse af smagen!

  • Aromapor® i 3 zoner
Med Aromapor®-papir
mit Aromapor® Papier

Med Aromapor®-papir

Melitta® filterposer Original er af Aromapor®-papir. Det særlige ved papiret er dets mikrofine porer. De sørger for, at der kun kommer de fineste aromastoffer i din kaffe: Således kan den konstant udfolde sin fulde aroma.

Aromazoner
Aromaporen

Aromazoner

Aromaporerne er nu opdelt i 3 aromazoner, som hver har et forskelligt antal aromaporer. 
3. Afrundet: Den øverste zone forhindrer, at der opstår en bitter smag og garanterer for en afrundet aroma.
2. Forfinet: Zonen i midten understøtter en jævn brygning og forfiner således kaffens aroma.
1. Udfolde: Zonen forneden, den såkaldte "brygzone" sørger for en første udfoldning af aromaen

Den rigtige størrelse til din kaffemaskine
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

Den rigtige størrelse til din kaffemaskineUanset om din kaffemaskine enten kan brygge 2,6,10 eller flere kopper; kun Melitta tilbyder kaffefiltre i alle størrelser - til hvert individuelt ønske. Melitta kaffefilter Orginal fås i størrelserne 100,101,102,1x2,1x4 og 1x6.

I naturbrunt og hvidt
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß

I naturbrunt og hvidt 

Melitta® filterposer naturbrune eller hvide: En forskel, som du ganske vist kan se men naturligvis ikke smage. For de to filterpapirers egenskaber er nøjagtig éns. Naturbrune kaffefiltre er ublegede, hvide kaffefiltre er kun bleget med naturlig ilt. Alle vores kaffefiltre kan selvfølgelig komposteres.

FSC mærkning på kaffefilter
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen
FSC mærkning på kaffefilter

Som FSC® mærket virksomhed, producerer vi Melitta® kaffefilter i overensstemmelse med FSC® regler. FSC® (Forest Stewardship Council®) er en uafhængig, non-profit, ikke-statslig organisation, som har til formål at bidrage til en forbedring af skovbruget på verdensplan. Produkter med FSC® mærket sikrer, at skovenes materiale anvendes i overensstemmelse med den sociale, økonomiske og økologiske behov i denne og fremtidige generationer. Med certificeringen af Melitta® kaffefilter gennem FSC® yder vi vores bidrag til et forbilledligt skovbrug.

Glæde ved kaffe 
Glæde ved kaffe 

Glæde ved kaffe
Er det vi står for, siden Melitta Bentz i 1908 opfandt det første kaffefilter og dermed lagde grunden for den moderne kaffeglæde Op til i dag er Glæde ved kaffen det, der er vores vigtigste drivkraft til at give den bedste kvalitet og en unik kaffenydelse gennem ekspertise, innovation og påskønnelse.