Detaljer
Pour Over fra Melitta

Pour Over fra Melitta

Opdag en ny verden med håndfiltreret kaffe!

Fra Paris over Berlin til New York - den seneste trend med håndfiltreret kaffe - også kendt som Pour Over - begejstrer kaffeelskere i hele verden. Det er intet under, for Pour Over trækker over 800 aromaer ud af kaffen og er den bedste metode til at brygge kaffe med den skønneste smag. Med vores nye Pour Over produkter fra Melitta® kan du nu meget nemt opleve håndfiltreret kaffe derhjemme.
ANBEFALINGER TIL TILBEREDNING
ANBEFALINGER TIL TILBEREDNING
Ren kaffenydelse formel 18/300/96
Ren kaffenydelse formel 18/300/96
Ren kaffenydelse formel 18/300/96
De ideelle tal til en særlig lækker kaffe er: 18g / 300ml / 96°C. Denne formel står for det ideelle forhold mellem kaffe og vand og den korrekte temperatur til brygning af et krus kaffe.
Kvalitet baseret på kaffenydelse
Kvalitet baseret på kaffenydelse
Kvalitet baseret på kaffenydelse
Kaffenydelse - det har vi været engageret i, siden Melitta Bentz opfandt det første kaffefilter i 1908 og dermed skabte grundlaget for moderne kaffenydelse. Dengang som i dag er denne begejstring for kaffe vores drivkraft til altid at tilbyde dig den bedste kvalitet og unikke kaffenydelse med vores kaffeekspertise, opfindsomhed og kærlighed til produktet.