Detaljer
PERFECT CLEAN Care Set til fuldautomatiske kaffemaskine

PERFECT CLEAN Care Set til fuldautomatiske kaffemaskine

Den komplette pleje til din fuldautomatiske kaffemaskine

PERFECT CLEAN Care Set er en komplet pakke til perfekt afkalkning og rengøring af din fuldautomatiske kaffemaskine.
Indhold:
  • 1x ANTI CALC flydende afkalkningsmiddel til fuldautomatiske kaffemaskiner (250 ml til 2 anvendelser)
  • 1x PERFECT CLEAN rengøringstabletter til fuldautomatiske kaffemaskiner (4 x 1.8 g tabletter)
  • 1x mikrofiberklud
  • 1x PRO AQUA filterpatron til fuldautomatiske kaffemaskiner
  • 1x rengøringsbørste
Afkalkning og rengørings ydeevne
Afkalkning og rengørings ydeevne

Med PERFECT CLEAN tabletter og rengøringsbørste kan du hygiejnisk, effektivt og grundigt rengøre mælkesystemet på din fuldautomatiske kaffemaskine. Kaffeolier og fedtstoffer fjernes. Med ANTI CALC flydende afkalkningsmiddel fjernes kalkaflejringer på din fuldautomatiske kaffemaskine effektivt og grundigt. Tabletterne og det flydende afkalkningsmiddel er skånsomme mod materialer.

PRO AQUA-filterpatronerne, der er indeholdt i Care Set filtrerer pålideligt kalkaflejringer og andre stoffer fra vandet og forhindrer dermed at apparatet kalker til. Takket være PERFECT CLEAN mikrofiberdug kan du også rengøre ydersiden af din maskine.
Produkt fordele
Produkt fordele

Bland blot ANTI CALC flydende afkalkningsmiddel med vand for at afkalke dit apparat hurtigt og nemt. Niveau markeringer på siden af flasken hjælper dig med at måle den korrekte volumen. ANTI CALC flydende afkalkningsmiddel indeholder en korrosionsinhibitor, som beskytter materialet på dit højkvalitets apparat. Praktisk opdelte PERFECT CLEAN-tabletter er også nemme at bruge.

Brug af tabletter forbedrer din kaffekvalitet. ANTI CALC flydende afkalkningsmiddel og PERFECT CLEAN-tabletter er lugtneutrale. Regelmæssig rengøring og afkalkning kan forlænge dit apparats levetid.
Brugere
Brugere

For at fjerne kalkaflejringer og hygiejnisk at rengøre din fuldautomatiske kaffemaskine.

Fordele ved at afkalke og rengøre regelmæssigt
Fordele ved at afkalke og rengøre regelmæssigt

Regelmæssigt afkalkning af dit apparat fører til en reduktion af stædige kalkaflejringer og giver derfor en bedre varmetransmission, da kalken ikke får lov til at danne et isolerende lag. Det betyder, at apparatet bruger mindre energi. Rengøring af apparatet forbedrer kaffens smag, og regelmæssig rengøring og afkalkning forlænger også dit apparats levetid.