












Melitta Bentz®
Melitta® kvalitetens grundlægger
Melitta Bentz elskede kaffe som ingen anden.
1908 opfandt hun det første kaffefilter og lagde dermed grundstenen til den moderne kaffenydelse. Familievirksomheden
Melitta var født og lever nu i 4. generation glæden ved kaffen.








Vore medarbejderes lidenskab for kaffe og identifikationen med "deres" produkter er en kvalitet, som vi hos Melitta er særlig stolte af og hele tiden fremmer og videreudvikler.
V
V
i ved, hvad der udgør
en kaffe i høj kvalitet.
Funderet viden om kaffe
er "program" hos vore medarbejdere:
Fra sensorik-kurser til Barista-certificering.
V
V
i agerer i hele verden
og taler med vores internationale kollegaer
om tendenserne på kaffemarkedet
R
R
egelmæssigt er vi på besøg i dyrkningsområder og kaffeplantager.

-
Rundspørge blandt vores kunder
99% af de 2.000 adspurgte i test fra "genuss-
experten freundeskreis" ville anbefale
Melitta® BellaCrema® deres bedste venner. -
Prøvesmagninger med forbrugere
Flere gange om året gennemfører vi prøvesmagninger med forbrugere, for at sikre den ønskede Melitta® kvalitet.
-
Inddragelse ved produktudviklinger
I forbindelse med innovations-workshops,
markedsforskningsaktiviteter, sensorik-test og
social media kommunikerer vi intensivt med hinanden. -
Kundeservice
Forbrugernes tilskyndelser besvares omgående direkte af en Melitta-medarbejder - ligegyldigt om de kommer som brev, telefonopkald, email eller på Facebook.


Betyder hos os en livlig kontakt med kunder:
- — Rundspørge hos kunderne
- — Prøvesmagninger med forbrugere
- — Inddragelse ved produktudviklinger
- — Personlig Melitta-kundeservice








Med opfindelse af det første kaffefilter viste
Melitta Bentz en opfinderånd, som i dag stadig er vores motivation til at tilbyde kaffenydelse ved tidens puls.
V
V
ed kreation af usædvanlige smagsnoter lader vi os inspirere af de forskellige kaffekulturer og kaffesorter fra hele verden.
M
M
ed vores egen forskning & udvikling skaber vi en tidssvarende tilberedning i moderne design. Herved trækker vi på knowhow'et fra udvalgte universiteter og forskningskredse.
Mere om vores kontinuerlige udviklinger
Mere end 800 aromaer kan der lokkes ud af komplekse kaffebønner, når de ristes. Det er senere afhængig af den optimale tilberedelse, om kaffens fulde karakter også kan udfolde sig. Ingen har mere viden om kaffe fra bønne til kop.
Omhyggeligt valg af mangfoldige bønner
Skjulte smagsnoter frigives ved hjælp af årtiers erfaring med at riste og blande kaffe.
Tilberedning, som gavner aromaen: Fra opfindelsen af kaffefilteret over kaffemaskiner hen til komplekse automatiske kaffemaskiner
Succesgaranti for perfekt kaffenydelse!

På hvert tidspunkt af dens rejse kommer kaffen kun i hænderne på sande eksperter. Således kan vi garantere en kontinuerlig høj kvalitet for hver enkelt kop.

For at vælge de bedst egnede kaffesorter iagttager vores råkaffe-eksperter på hele verdenen nøjagtigt dyrkningsbetingelserne og plejer gode og mangeårige kontakter til forhandlere og eksportører. Således finder de også frem til rariteter.

Ved hver levering af råkaffe gennemfører vores medarbejdere kvalitetskontrollen en tredobbelt håndristning, brygning og smagsprøvning - kun hvis alle smagsprøver frigives, går kaffen videre til vores risteri.

Kontinuerlige kontroller af vores Melitta® Filtertüten® fra råstoffet til det færdige produkt garanterer for bedste kvalitet og enestående smag.

Kontroller og langtidsprøvning af vores apparater langs hele produktionsprocessen sikrer den bedste kvalitet og en lang levetid.
Certificeringer af uafhængige institutter
og byder på den bedst smagende kaffe i Melitta®kvalitet og et stort udvalg af udstyr til innovativ tilberedning af kaffe - fra håndfilter til automatiske kaffemaskiner.