Melitta® er Manchester Uniteds officielle kaffepartner!


Melitta® gør kaffe til en fornøjelse på en helt ny bane: Som Manchester Uniteds officielle kaffepartner, serverer Melitta® en unik Melitta® kaffe til spillerne, fans og gæster hos de engelske rekordholdene mestre på "Theatre of Dreams" - som det legendariske Old Trafford Stadium i Manchester er kendt som.


Traditionelt er foldbolddrømme blevet til virkelighed i Old Trafford, og nu serverer de også rigtig god Melitta® kaffe. Dette garanteres ikke kun af vores kaffe, men også af over 200 fuldautomatiske Melitta® kaffemaskiner og filterkaffemaskiner. For eksempel til individuel kaffeoplevelse før, under og efter spillet er der over 130 fuldautomatiske Melitta® Caffeo Barista® kaffemaskiner i VIP-bokse. Så afhængigt af hvordan spillet går, kan hver fan vælge deres specielle yndlingskaffe - fra ristretto til flat white. Melitta® kaffenydelse til de kræsne fans af den mest succesrige fodboldklub i England!


I den helt omdesignede centrale restaurant og café i Old Trafford, "RED CAFÉ støttet af Melitta®”, er fans og den traditionelle klubs besøgende forkælet med rigtig god Melitta® kaffe i 365 dage om året, selv når der ikke spilles.


Alle Melitta®-kaffeelskere og Manchester United-fans rundt om i verden kan se frem til dette fantastiske partnerskab og de mange kampagner, historier fra en af de mest populære fodboldklubber i verden og dets stjerner og specielle kaffemomenter med Melitta®. Bare besøg vores Facebook-side eller hjemmeside regelmæssigt.


"Red Devils" topstjerner som Juan Mata, Daniel James og Fred har allerede erklæret Melitta® kaffe til at være fremragende og har nydt de forskellige kaffespecialiteter på klubbens træningsplads og på stadion. Tag et kig på: