Fuldautomatiske kaffemaskiner – prisvindende stilhed!

Fuldautomatiske kaffemaskiner – prisvindende stilhed!

 

 

Verdens første fuldautomatiske kaffemaskiner, der er belønnet med Quiet Mark for deres stilhed

 

Der ligger en styrke i fred og ro. Derfor scorer vores tre seneste fuldautomatiske kaffemaskiner høje karakterer med maksimal ydeevne og dæmpet lyd. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart® og CI Touch® er verdens første fuldautomatiske kaffemaskiner, der er belønnet med mærket Quiet Mark som et bevis på en behageligt stille kaffetilberedelse.

 

Ydeevne i stedet for støj

 

I 2012 lancerede Noise Abatement Society mærket Quiet Mark. Det hjælper forbrugerne med at finde de støjsvage produkter. Quiet Mark anvendes til at identificere de mindst støjende produkter inden for en given kategori, baseret på vidneskabelige test og bedømmelser i realistiske testomgivelser. I vores tilfælde blev en række fuldautomatiske kaffemaskiner testet. Særligt støjsvage produkter fra den komparative test blev herefter belønnet med Quiet Mark som bevis på en støjsvag brugeroplevelse.


Melitta® Fuldautomatiske kaffemaskiner med Quiet Mark


Barista TS Smart®

 

Den Melitta® Barista TS Smart® kan virkelig gøre meget. For eksempel kan den lave 21 forskellige kaffespecialiteter. Med de rigtige kaffebønner, i henhold til den oprindelige opskrift eller din egen personlige kreation. Et særligt højdepunkt: Med Melitta® Connect-app'en kan du nemt styre tilberedelsen af kaffe og håndtere mange andre funktioner med din smartphone.  

 

BARISTA TS SMART® - HIghlights

Barista T Smart®

 

Den Melitta® Barista T Smart® kan virkelig gøre meget. For eksempel kan den lave 18 forskellige kaffespecialiteter. Med de rigtige kaffebønner, i henhold til den oprindelige opskrift eller din egen personlige kreation.  Et særligt højdepunkt: Med Melitta® Connect-app'en kan du nemt styre tilberedelsen af kaffe og håndtere mange andre funktioner med din smartphone.

 

BARISTA T SMART® - HIghlights

Melitta® CI Touch®

 

Melitta® CI Touch® er et allround talent blandt fuldautomatiske kaffemaskiner. Talrige internationale kaffespecialiteter kan brygges med et enkelt tryk.  Eksklusive funktioner som to-kammerbeholderen ”Bean Select”, som giver dig mulighed for altid at vælge den rigtige type kaffebønner, et elegant design, en kværn, der er stille som en hvisken, og en intuitiv brug gør det til en fornøjelse for alle dine sanser.

 

MELITTA® CI TOUCH® - HIghlights