Melitta® Original kaffefilter
 
 
Melitta® Original Kaffefilter
 
 
Detaljer
Melitta® Original kaffefilter

Melitta® Original Kaffefilter

Kaffens smag udfolder sig optimalt!

Opdag en aromatisk og specielt afbalanceret smagsoplevelse med Melitta® Original kaffefiltre. 3 patenterede aromazoner med specielt arrangerede aromaporer, der sikrer, at din filterkaffe udvikler den perfekte smag.

Melitta garanterer at handle på en bæredygtig og ansvarlig måde
  • Ekstra brudsikker og sikker
  • Neutral smag for en ægte kaffenydelse
  • Naturligvis 100% komposterbar
Med Aromapor®-papir
mit Aromapor® Papier
Med AromaPor®-papirMelitta® filterposer Original er af AromaPor®-papir. Det særlige ved papiret er dets mikrofine porer. De sørger for, at der kun kommer de fineste aromastoffer i din kaffe: Således kan den konstant udfolde sin fulde aroma.
3 Aromazoner
3 Aromazoner
3 Aromazoner 3 patenterede aromazoner med specielt arrangerede aromaporer, der sikrer, at din filterkaffe udvikler den perfekte smag.

1. UDFOLDE: Den nedre zone, den såkaldte "pre-brygning zone«, understøtter de første kaffearomaer at udvikle sig.
2. FORFINE: Den midterste zone sikrer jævn og ensartet brygning og forfiner aromaen af din kaffe.
3. BALANCERE: Den øvereste zone forhindrer en bitter smag og garanterer en afbalanceret aroma.
Den rigtige størrelse til din kaffemaskine
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

Den rigtige størrelse til din kaffemaskine

Uanset om din kaffemaskine enten kan brygge 2,6,10 eller flere kopper; kun Melitta tilbyder kaffefiltre i alle størrelser - til hvert individuelt ønske. Melitta kaffefilter Orginal fås i størrelserne 100,101,102®,1x2®,1x4® og 1x6®.

I naturbrunt og hvidt
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß
I naturbrunt og hvidt  Melitta® filterposer naturbrune eller hvide: En forskel, som du ganske vist kan se men naturligvis ikke smage. For de to filterpapirers egenskaber er nøjagtig éns. Naturbrune kaffefiltre er ublegede, hvide kaffefiltre er kun bleget med naturlig ilt. Alle vores kaffefiltre kan selvfølgelig komposteres.
FSC mærkning på kaffefilter
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen
FSC mærkning på kaffefilterSom FSC® mærket virksomhed, producerer vi Melitta® kaffefilter i overensstemmelse med FSC® regler. FSC® (Forest Stewardship Council®) er en uafhængig, non-profit, ikke-statslig organisation, som har til formål at bidrage til en forbedring af skovbruget på verdensplan.
Produkter med FSC® mærket sikrer, at skovenes materiale anvendes i overensstemmelse med den sociale, økonomiske og økologiske behov i denne og fremtidige generationer. Med certificeringen af Melitta® kaffefilter gennem FSC® yder vi vores bidrag til et forbilledligt skovbrug.
Glæde ved kaffe
Qualität aus Freude am Kaffee
Glæde ved kaffe Er det vi står for, siden Melitta Bentz i 1908 opfandt det første kaffefilter og dermed lagde grunden for den moderne kaffeglæde Op til i dag er Glæde ved kaffen det, der er vores vigtigste drivkraft til at give den bedste kvalitet og en unik kaffenydelse gennem ekspertise, innovation og påskønnelse.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et produkt, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

 

Læs mere …