Melitta® Filtertüten® Natura
 
 
Melitta® Natura Kaffefiltre
 
 
Detaljer
Melitta® Filtertüten® Natura

Melitta® Natura Kaffefiltre

Miljøvenlig kaffenydelse, Naturlig kaffenydelse

Med Melitta® Natura aromafiltre harmoniserer du bæredygtighed og specielt afbalanceret, aromatisk kaffenydelse. Ved at bruge hurtigtvoksende Melitta® Natura aromafiltre kan du bidrage til miljøvenlig kaffenydelse. 3 patenterede aromazoner med specielt arrangerede aromaporer sikrer, at din filterkaffe udvikler sin smag perfekt.
Opskrifter

Variation og individuel smag til din yndlingskaffe!

Opdag vores originale filterkaffe-opskrifter!

Lad dig fortrylle af de lækre tilberedninger og dyk ned i filterkaffens mangfoldige nydelsesverden. Sød fristelse med Cafe Caramel, sanselig nydelse med Black Desire eller frugtig forførelse med Cafe Apricot – blandt vores nydefulde opskrifter kan du finde noget til enhver smag.

Til opskrifterne>
Med 40% bambus
mit 40% Bambus
Med 40% bambus Bambus er den mest alsidige, mest udbredte og hurtigst selv fornyende afgrøde i verden. Melitta har anvendt den unikke ressource til at fremstille Melitta Natura kaffefilter, som indeholder 40% bambus, og det er med til at mindske indholdet af cellulose . Melitta udvikler hele tiden nye idéer til hvordan man kan nyde god kaffe, der er i harmoni med naturen.
Med AromaPor®-papir
Med AromaPor®-papir
Med AromaPor®-papir Melitta® filterposer Original er af AromaPor®-papir. Det særlige ved papiret er dets mikrofine porer. De sørger for, at der kun kommer de fineste aromastoffer i din kaffe: Således kan den konstant udfolde sin fulde aroma.
3 Aromazoner
3 Aromazoner
3 Aromazoner 3 patenterede aromazoner med specielt arrangerede aromaporer, der sikrer, at din filterkaffe udvikler den perfekte smag.

1. UDFOLDE: Den nedre zone, den såkaldte "pre-brygning zone«, understøtter de første kaffearomaer at udvikle sig.
2. FORFINE: Den midterste zone sikrer jævn og ensartet brygning og forfiner aromaen af din kaffe.
3. BALANCERE: Den øvereste zone forhindrer en bitter smag og garanterer en afbalanceret aroma.
Glæde ved kaffe 
Glæde ved kaffe
Glæde ved kaffe  Er det vi står for, siden Melitta Bentz i 1908 opfandt det første kaffefilter og dermed lagde grunden for den moderne kaffeglæde Op til i dag er Glæde ved kaffen det, der er vores vigtigste drivkraft til at give den bedste kvalitet og en unik kaffenydelse gennem ekspertise, innovation og påskønnelse.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care  Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et produkt, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.


Læs mere …