Detaljer
Look® Aqua DeLuxe

Look® Aqua DeLuxe

Kaffe? Te? Den kender den rette temperatur!

Look® Aqua DeLuxe elkedlen er ret smart. Den opvarmer vandet til den rette temperatur, når blot du berører en knap: 95°C til pour-over-kaffe, 80°C til grøn te, og så kan den også koge vand ved 100°C. Og den har flere andre spændende kvaliteter! Ledningsfri tilslutning til 360° basestationen, enkelthåndsbetjening, oplyst skala, der kan aflæses fra begge sider: Look® Aqua DeLuxe tager opvarmningen af vand til et helt nyt niveau! Den har en kapacitet på 1,7 liter og ser i øvrigt også rigtig godt ud. Må den flytte ind hos dig?
3 temperaturindstillinger og en varmeholdende funktion
3 temperaturindstillinger og en varmeholdende funktion Tre temperaturindstillinger, der hver har sin egen knap: vælg 95° C til pour-over-kaffe, 80° C til grøn te eller 100° C, hvis du skal koge vand. Den smarte varmeholdende funktion vil holde vandet ved den temperatur, du har valgt, i op til 30 minutter.
Beholder oplyst i blåt og med skala i begge sider
Beholder oplyst i blåt og med skala i begge sider Den oplyste skala kan aflæses fra begge sider, så det er superlet at afmåle den rette mængde vand. LED-lyset indikerer desuden, om elkedlen er i brug i øjeblikket.
Højkvalitets-elementer af rustfrit stål
Højkvalitets-elementer af rustfrit stål Hvilket fantastisk look! Højkvalitetselementerne af rustfrit stål er prikken over i’et i elkedlens moderne og attraktive design.
Løft-slå-fra
Løft-slå-fra Apparatet slukker, så snart det flyttes fra basen
1,7 liters kapacitet
1,7 liters kapacitet Så er du nået langt! Kapaciteten på 1,7 liter sikrer en ordentlig forsyning, uanset hvornår du har brug for større mængder varmt vand.
Enkelthåndsbrug
Enkelthåndsbrug Handy: Du kan betjene og åbne elkedlen med blot én hånd.
Kabelopbevaring
Kabelopbevaring Du kan desuden rulle elkedlens kabel op, hvis du har brug for det. Kablet forsvinder ind i basestationen.
360° basestation
360° basestation Ønsker du håndtaget i venstre eller højre side? Elkedlen er ligeglad. 360° basestationen etablerer kontakt med kedlen i en hvilken som helst position. Ekstra komfortabelt: selve kedlen er ledningsfri.