Detaljer

LatteSelect

One Touch ahead!

Med LatteSelect fra Melitta er du kun et knaptryk væk fra en perfekt kaffeoplevelse. Displayet med ægte farver gør touchbetjeningen endnu mere intuitiv. Du starter tilberedningen af din yndlingskaffespecialitet med en enkel berøring af sensorfelterne. Du kan vælge mellem en af de tolv kaffeopskrifter eller prøve dine egne specielle indstillinger og gemme dem. Bønnebeholderen med to kamre sørger for, at du kan vælge en individuel smag.
Meget støjsvag kværn

Meget støjsvag kværn

LatteSelect har en meget støjsvag kværn, som holder støjen fra maleprocessen på et meget lavt niveau. På den måde kan du tilberede din kaffe i fred og ro. LatteSelect er i den forbindelse blevet udmærket af Quiet Mark. Du kan finde flere informationer her

Nem at betjene

Nem at betjene

Sensorfelternes touchoverflade sørger for en nem betjening. Trin-for-trin-anvisninger på det højopløsende TFT-farvedisplay guider dig sikkert gennem menuen.

12 kaffeopskrifter
12 kaffeopskrifter

Har du lyst til at prøve noget nyt? Din fuldautomatiske kaffemaskine opfylder dine kaffeønsker. Du kan vælge de fire klassikere Espresso, Café Crème, Cappuccino og Latte Macchiato direkte med en enkel og let berøring. Via menuen kan du vælge otte andre kaffetyper, f.eks. Lungo, Americano eller Espresso Macchiato.

Manual Bean Select
Manual Bean Select

For at sikre den bedst mulige smagsoplevelse kræves der forskellige kaffebønner til tilberedning af de forskellige kaffespecialiteter. Derfor har LatteSelect bønnebeholderen, der har to kamre, og manuel „Bean Select"-funktion, som du kan vælge manuelt med afhængigt af opskrift og smag, f.eks. fine og milde kaffebønner eller aromatiske og kraftige espressobønner. Aromasafe®-låget og beholderens mørke farvetone bevarer kaffebønnernes aroma. Der findes desuden en separat pulverskakt til malet kaffe.

Anti Scratch

Anti Scratch

Drypbakken med et nyt design har en drypplade i rustfrit stål med en indbygget ridsefast plastikindsats af høj kvalitet

Pro Aqua-filterteknologi
Pro Aqua-filterteknologi

LatteSelect skal kun afkalkes en gang om året, når man benytter et Melitta® Pro Aqua-vandfilter. Det filtrerede vand sørger på den ene side for en bedre kaffekvalitet og forbedrer smagen, og på den anden side forebygges desuden kalkaflejringer i vandkredsløbet.* (*Oplysningerne er baseret på en kop med 120 ml, ved 6 brygninger om dagen og 6 gange filterskift iht. maskinens oplysninger.)

My Coffee Memory
My Coffee Memory

Din fuldautomatiske kaffemaskine husker dine kaffepræferencer. Med „My Coffee Memory"-funktionen kan du programmere dine yndlingskaffespecialiteter, uden at du behøver at have en uddannelse i informationsteknologi. Og før andre hjemme eller på kontoret bliver misundelige på dig: Denne praktiske funktion kan deles med andre, for op til seks personer kan gemmes deres ønskede indstillinger. 

Aromatisk kaffeoplevelse
Aromatisk kaffeoplevelse

Takket være den nye pumpestyring er det muligt med en ideel afstemt kontakttid mellem vand og kaffe. Du kan nu nyde de to klassikere Espresso og Café Crème med en endnu bedre kaffearoma.

Italian Preparation Process
Italian Preparation Process

Italian Preparation Process, hvor ingredienserne tilsættes i den rigtige rækkefølge efter den originale italienske opskrift, sørger for en autentisk smag. På den måde tilsættes Espressoen først efter mælken og mælkeskummet til Latte Macchiatoen - ved Cappuccino er det lige omvendt. 

Kaffestyrke og malegrad
Kaffestyrke og malegrad

Kaffestyrken kann indstilles på 4 trin og malegraden på 5 trin, så du altid kann få din individuelle smag.

One Touch
One Touch

Du kann vælge Espresso, Café Crème, Cappuccino og Latte Macchiato med blot en enkel berøring. Du kann også vælge mælk, mælkeskum eller varmt vand nemt og bekvemt med One Touch.

Double Cup Mode
Double Cup Mode

Det er altid godt at dele det bedste med andre: Med Double Cup Mode kan du tilberede to kopper af den mange forskellige kaffespecialiteter samtidigt, både med og uden mælk. Den er selvfølgelig også egnet til dem, der skal have to kopper lige efter hinanden.

All-in-One-udløb
All-in-One-udløb

Separate dyser til kaffe, mælk og varmt vand sørger for en nem tilberedning af dine yndlingsdrikke uden at skulle flytte koppen. Desuden kan udløbet justeres op til 140 mm i højden, så der også er plads til meget høje Latte Macchiato-glas.

Udtagelig brygenhed

Udtagelig brygenhed

Hele brygenheden er nem at tage du og nem at rengøre. Derved kann men nemt få adgang til det indvendige af maskine og rense den uden problemer.

Automatisk rengøring og afkalkningsprogram
Automatisk rengøring og afkalkningsprogram

Kommunikation er alting.
Din fuldautomatiske kaffemaskine fortæller dig på displayet, hvornår den skal rengøres eller afkalkes.

Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem

Mælkesystemet er let at tage ud og passer i ethvert køleskab takket være sin eksterne mælkebeholder, der tåler maskinopvask. Den separate mælkeenhed i udløbet er adskilt fra kaffesystemet, så den forbliver ren. Den er også nem at tage ud og rengøre.

Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning

Hurtigt og hygiejnisk: Efter hver brygning af en mælkedrik giver din fuldautomatiske kaffemaskine dig mulighed for at rengøre de mælkeførende dele. Efter et tryk på knappen rengøres der med varmt vand og damp.