Det er trykket der gør'et - fordele ved fuldautomatiske kaffemaskiner
Der Druck macht's – Vorteile Kaffeevollautomaten

En fuldautomatisk kaffemaskine presser under brygningen varmt vand gennem det friskmalede kaffepulver med et kraftigt tryk. Pulveret kommer i den forbindelse kun i kontakt med vandet i meget kort tid; derved frigøres færre bitterstoffer. Gennem trykket og en speciel cremaventil dannes der desuden en fin crema på kaffen - hvilket giver en særlig kaffenydelse. På de fleste fuldautomatiske kaffemaskiner - også på CAFFEO®- kan kaffens styrke og mængde justeres individuelt.

Multitalentet fuldautomatisk kaffemaskine – hele rækken af kaffespecialiteter
Multitalent Vollautomat - die ganze Bandbreite der Kaffee-Spezialitäten

Der kan laves forskellige kaffespecialiteter med CAFFEO®. Alt efter kombinationen af kaffebønner, kaffemængde og vandmængde kan man f.eks. lave espresso eller en hel normal kop kaffe. De fuldautomatiske CAFFEO®kaffemaskiner har desuden en dyse til mælkeskum - så Cappuccino, Latte Macchiato & Co næsten laver sig selv.

To bønnesorter i en fuldautomatisk kaffemaskine
Mal mild, mal Espresso - zwei Bohnensorten in einem Vollautomaten

På de fleste fuldautomatiske kaffemaskiner er der mulighed for at bruge endnu en kaffesort ud over pulverkaffe. Det kan så anbefales at benytte hele bønner, som først males lige før de skal bruges. Hvis du regelmæssigt vil bruge to kaffesorter, anbefaler vi CAFFEO®fra Melitta®med Bean Select, bønnebeholderen med 2 kamre. Der kan du bekvemt vælge mellem to bønnesorter fra kop til kop.

Det tager kun sekunder at brygge en skøn kaffe
Gut Ding braucht gar nicht lange - ein köstlicher Kaffee ist eine Sache von Sekunden

Tilberedningstiden kan alt efter koppens størrelse variere mellem ca. 25 og 55 sekunder. Med de fuldautomatiske CAFFEO®kaffemaskiner kan du tilberede to kopper ved bare at trykke på en knap.