Detaljer
Caffeo® Varianza® CS

Caffeo® Varianza® CS

NYSKABELSEN TIL ET UBEGRÆNSET UDVALG AF NYDELSE.

Melitta tilbyder dig ægte innovation med den nye, fuldt ud automatiske Caffeo® Varianza®-kaffemaskine. Det eksklusive enkeltportionssystem My Bean Select® gør det for første gang muligt at vælge kop for kop blandt alle kaffebønnerne - hvilket medfører en ubegrænset mængde smagsoplevelser.
My Bean Select®
My Bean Select®
Med My Bean Select ®  (Mit bønne-valg)  giver Melitta dig frit valg af kaffebønner fra hele det tilgængelige udvalg for hver nye kop kaffe. Udover standard bønnebeholderen kan du, med denne nyskabelse, prøve forskellige slags bønner til hver individuel kop. Det er helt enkelt med den praktiske måleske som er integreret i bønnebeholderen. Hæld blot den ønskede mængde af den valgte kaffebønne ned i kaffeslisken, tryk på knappen og nyd spændende nye kaffetyper.
Best Aroma System PLUS
Best Aroma System PLUS
Hver kaffevariant kværnes og tilberedes altid frisk, dette er muligt takke være Best Aroma System Plus. Præcis den rette mængde kaffebønner til hver kop kværnes og kanaliseres direkte ind i bryggeenheden uden omveje. Takket være Aromasafe ® forseglingen på bønnebeholderen beskyttes kaffesmagen perfekt. Så du kan nyde konstant udsøgt aromatisk kaffe. Kværne tømmes fuldstændig hver gang, så du kan nyde forskellige kaffespecialiteter lavet udelukkende med en type bønne.
Kompakt konstruktion, moderne design
Kompakt konstruktion, moderne design
Caffeo® Varianza® sætter nye standarder for kompakthed. Den kubistiske form er visuelt imponerende og så kompakt, at dens ideelle placering faktisk er over alt.
Let at bruge
Let at bruge
Det intuitive betjeningspanel med integreret symboldisplay er reduceret til det allernødvendigste og er en leg at bruge. Kopstørrelsen vælges nemt ved brug af tre forprogrammerede produktknapper (lille, medium og stor).
Auto Cappuccinatore
Auto Cappuccinatore
Den praktiske Auto Cappuccinatore garanterer perfekt mælkeskum. Og den kan endnu mere: Hvis det ønskes, opvarmer den mælk og vand, for eksempel til lækker kakao eller spontan tenydelse indimellem.
Højdejusterbart kaffeudløb
Højdejusterbart kaffeudløb
Udløbet på CAFFEO® Varianza® kan altid justeres og er derfor egnet til alle kopstørrelser eller glas op til 135 mm.
Double Cup-tilstand
Double Cup-tilstand
Ved at bruge Double Cup-tilstanden kan du forberede to kopper af din yndlingskaffe på én gang.
Automatisk rengøring & afkalkning
Automatisk rengøring & afkalkning
Caffeo® Varianza® indikerer automatisk på displayet, hvornår den skal rengøres eller afkalkes. Rengørings- eller afkalkningsprogrammet kan nemt findes frem i menuen.
Bryggeenheden kan afmonteres på siden
Bryggeenheden kan afmonteres på siden
Den praktiske og brugervenlige afmontering af bryggeenheden gør den nem at rengøre. Maskinens indre kan også rengøres.
Energibesparelsesfunktioner
Energibesparelsesfunktioner
Med 0-knappen kan du til enhver tid bekvemt tage Caffeo® Varianza® fra strømnettet. Desuden sørger den programmerbare energi-spare-modus og den indstillelige, automatiske frakoblingsfunktion for en sparsom drift.
Garanti
Garanti
Vi lægger stor vægt på en jævn og høj produktkvalitet. Takket være de anvendte materialer i høj kvalitet og moderne teknik, kan vi for alle Melitta® fuldautomatiske kaffemaskiner give en garanti på 15.000 brygninger (maks. 2 år).
Service
Service
Kontakt ved spørgsmål eller behov for reparationer vores flere gange udmærkede kundeservice for personlig rådgivning.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …