Detaljer
CI Touch®

CI Touch®

Please touch!

Melitta® CI Touch® er et allround talent blandt fuldautomatiske kaffemaskiner. Talrige internationale kaffespecialiteter kan brygges med et enkelt tryk.  Eksklusive funktioner som to-kammerbeholderen ”Bean Select”, som giver dig mulighed for altid at vælge den rigtige type kaffebønner, et elegant design, en kværn, der er stille som en hvisken, og en intuitiv brug gør det til en fornøjelse for alle dine sanser.
Awards
Plus X Award

CI Touch®

Awards

Melitta® CI Touch® imponerede dommerne, der uddeler verdens største innovationspris - 'Plus X Award' for teknologi, sport og livsstil - en pris der gives i fire kategorier. Den vandt den prestigefyldte 'Plus X Award Seal of Approval' i kategorierne høj kvalitet, design, letanvendelighed og funktionalitet.


Plus X Award 

HANDLING-VIDEO
One Touch
One Touch
One TouchCI Touch® imponerer, fordi den er så nem at bruge.  De forudindstillede kaffevarianter, espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato, kan vælges med et enkelt tryk.  Du kan også meget enkelt og bekvemt vælge varm mælk, mælkeskum eller varmt vand med One Touch.
10 kaffespecialiteter
10 kaffespecialiteter

10 kaffespecialiteter

Med CI Touch® kan du nyde et bredt udvalg af kaffespecialiteter.  Samt de 4 klassikere - espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato - 6 andre kaffespecialiteter som lungo, americano og espresso macchiato kan tilberedes.

Manual Bean Select
Manual Bean Select
Manual Bean SelectFor at forberede de mange kaffespecialiteter, med den bedst mulige smagsoplevelse, er der behov for forskellige typer kaffebønner.  Derfor har CI Touch® en to-kammerbønnebeholder kaldet ”Bean Select” (manuel udvælgelse), som afhængig af opskrift og personlig smag giver dig mulighed for at vælge fx. bløde kaffebønner eller stærke aromatiske espressobønner.  Aromasafe(R) låget og den mørke tonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag.
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi

Hvis du bruger et Melitta® Pro Aqua vandfilter, skal CI Touch® kun afkalkes en gang om året.  Det filtrerede vand forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forhindrer også kalkaflejringer i vandsystemet. (*Dette er baseret på at brygge seks 120 ml kopper kaffe om dagen og, i overensstemmelse med apparatspecifikationerne, udskiftning af filteret seks gange.)  

Stille som en hvisken
Stille som en hvisken
Stille som en hviskenVil du gerne brygge din kaffe i fred og ro?  Dette er ikke noget problem med en kværn, der er stille som  en hvisken; den er ikke kun stille, men også meget hurtig.
Italian Preparation Process
Italian Preparation Process
Italian Preparation ProcessItalian Preparation Process giver dig den autentiske smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes i den korrekt rækkefølge i henhold til den originale italienske opskrift.  Så for latte macchiato skal espresso’en tilføjes efter mælk og den opskummede mælk, og for cappuccino er det omvendt.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee MemoryØnsker du at kunne indstille dine personlige kaffepræferencer, hver gang du brygger en kop kaffe?  Intet problem! Med funktionen ’My Coffee Memory’ kan du enkeltvist programmere dine favorit kaffespecialiteter. The Melitta(R) CI Touch(R) gemmer præferenceindstillingerne for op til 4 personer.
TFT farvedisplay
TFT farvedisplay
TFT farvedisplayDen innovative touch-flade betyder, at du kan betjene maskinen ved at berøre sensorerne forsigtigt, hvilket gør det meget nemt at bruge den. Det højopløselige TFT farvedisplay hjælper dig med klare instruktioner.
Double Cup Mode
Double Cup Mode
Double Cup ModeMed Double-Cup-tilstanden kan du brygge alle kaffespecialiteter med og uden mælk til to personer samtidigt.
Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhedBryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør det også lettere at rengøre indersiden af maskinen.
Alt-i-ét udløb oplyst med LED’er
Alt-i-ét udløb oplyst med LED’er
Alt-i-ét udløb oplyst med LED’erSeparate dyser til kaffe, mælk og varmt vand betyder, at det er let at lave din yndlingsdrik uden at flytte koppen.  Udløbet har også integreret LED belysning og er højdejusterbar op til 140 mm, så der er plads selv til lange latte macchiato glas.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam CleaningHurtig og hygiejnisk rengøring af de dele, der er i kontakt med mælk ved at bruge varmt vand og damp.
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer til at fjerne rester fra kaffe- og mælkesystemmet
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem

Aftageligt mælkesystem med en ekstern, opvaskemaskine-sikker mælkebeholder, som passer ind i alle køleskabe.

Energibesparelsesfunktioner
Energibesparelsesfunktioner

Energibesparelsesfunktioner

Med 0-knappen kan du til enhver tid bekvemt tage CI Touch® fra strømnettet. Desuden sørger den programmerbare energi-spare-modus og den indstillelige, automatiske frakoblingsfunktion for en sparsom drift.

Mission eco & care
Mission eco & care Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …
Quiet mark
Quiet markDer ligger en styrke i fred og ro. Derfor scorer vores tre seneste fuldautomatiske kaffemaskiner høje karakterer med maksimal ydeevne og dæmpet lyd. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart® og CI Touch® er verdens første fuldautomatiske kaffemaskiner, der er belønnet med mærket Quiet Mark som et bevis på en behageligt stille kaffetilberedelse.