Detaljer
CAFFEO® SOLO®

CAFFEO® SOLO®

Ren kaffenydelse.

Koncentreret om det væsentlige – det er SOLO®. Reduceret design, de mindste dimensioner og nem betjening. Til den fortræffelige kaffenydelse af hele bønner og en fløjlsblød crema, der smelter på tungen.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …

Puristisk og kompakt
Puristisch und kompakt

Puristisk og kompakt

20 cm bred, 32,5 cm høj, 45,5 cm dyb - SOLO® er blandt de mindste kaffefuldautomater i verden. Og den rummer alligevel Melittas højkvalitative teknik.

Individuel kaffetilberedelse
Individuelle Kaffeezubereitung

Individuel kaffetilberedelse

Nydelse uden kompromisser: Vælg din kaffestyrke og -temperatur: Med en enkelt omdrejning kan du desuden tilpasse kaffemængden til den foretrukne kopstørrelse.

Speciel bryggemetode
Spezielles Brühverfahren

Speciel bryggemetode

Før maksimal nydelse bruger SOLO® før-bryggefunktionen: Kaffebønnerne vædes med vand før den egentlige bryggeproces for at frigøre det maksimale af kaffens aromastoffer.Bryggeenheden kan let fjernes for optimal rengøring.

0-Watt-kontakt
0-Watt-Schalter

0-Watt-kontakt

Ved aktivering af 0-Watt-kontakten afbryder SOLO forbindelsen til el-nettet. Dine personlige indstillinger opretholdes naturligvis. Denne On-/Off-funktion kan også programmeres, så maskinen automatisk frakobles fra el-nettet efter et ønsket tidsrum.

Højdejusterbart kaffeudløb
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf

Højdejusterbart kaffeudløb

Til en eller to kopper, små kopper eller Latte Macchiato glas - kaffeudløbet kan højdejusteres op til 135 i højden.