Detaljer
CAFFEO® CI®

CAFFEO® CI®

Intelligent teknologi til individuel kaffe nydelse

Personlige kaffeopskrifter er en ægte filosofi for mange kaffeelskere. Med Melitta® Caffeo® CI® tilbyder vi dig en fuldt automatisk kaffemaskine, som meget let tilpasser sig de individuelle præferencer af op til fire personer. Intelligent teknologi og godt gennemtænkte egenskaber er perfekt parret til præferencerne hos kræsne kaffeelskere. Eksklusive funktioner, så som “Min kaffehukommelse”, “Valg af bønner”, “Plugin-Mælkesystem” eller “Original fremstillingsproces” vil glæde dig!

Høj kvalitet til personlige præferencer.
Awards

CAFFEO® CI®

Awards

Caffeo® CI® udmærkedes for det tidløse design og den intuitive betjening. Med My-Coffee-funktionen og den let forståelige betjening ved hjælp af tekstdisplayet samt mange andre funktioner fremtryller du med kun ét knaptryk dine yndlings kaffespecialiteter.


PlusX Award 

HANDLING-VIDEO
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …

Manuelt Valg af Bønner
Manuelt Valg af Bønner
Manuelt Valg af BønnerTil perfekt at forberede en mangfoldighed af kaffespecialiteter har du brug for et udvalg af forskellige kaffebønner. Derfor har Caffeo® CI® en to-kammeret bønnebeholder 'Valg af Bønner'. Om du vil have en café crème om morgenen eller en Espresso efter middagen: ved simpelt at skifte mellem fine milde kaffebønner eller aromatiske stærke espresso bønner i de separate kamre får du de rigtige kaffebønner til din yndlingskaffe.
Den ekstra malede kaffe slisk tillader dig også at bruge tidligere malet kaffe.
Min Kaffehukommelse
Min Kaffehukommelse
Min Kaffehukommelse Har du ikke lyst til at indstille din personlige kaffepræference hver gang, du har lyst til kaffe? Intet problem! Med egenskaben 'Min Kaffehukommelse' kan du indstille dine yndlings kaffespecialiteter individuelt. Om du vil have en lille stærk espresso eller en vidunderligt cremet latte macchiato med masser af skummet mælk - Melitta®  Caffeo® CI® husker de personlige indstiller for op til fire personer!
Unik kaffe nydelse
Unik kaffe nydelse
Unik kaffe nydelse

Original Forberedelsesproces

Som enhver ekspedient i en kaffebar ved, er det afgørende for at forberede kaffen på en original måde, at ingredienserne tilføjes i den korrekte rækkefølge. Så Caffeo® CI® hælder espresso efter den skummede mælk til en latte macchiato, og til en cappuccino er det den anden vej rundt.

Intuitiv at bruge
Intuitiv at bruge
Intuitiv at bruge

Takket være den letforståelige menu, tekst displayet og 'Nummerskive' uret, er det barneleg at navigere gennem menuen. Med en 'Dobbelt Kop Funktion'(2-kop egenskab) kan du forberede alle kaffespecialiteter, med eller uden mælk, til to personer på en gang. 

Nem at rengøre og vedligeholde
Nem at rengøre og vedligeholde

Nem at rengøre og vedligeholde

Lige så vel som letflyttelige bryggeenhed, kan du også fjerne mælkesystemet til nem rengøring. Mælkebeholder kan endda komme i opvaskemaskinen. Med 'Nem Damprengøring' kan du bruge varmt vand og damp til hurtigt og hygiejnisk at rengøre delene i kontakt, der kommer i kontakt med mælk, hver gang de bruges.