Detaljer
CAFFEO® CI®

CAFFEO® CI®

Individuel kaffenydelse ved blot ét enkelt tryk

For mange kendere er den personlige kaffeopskrift meget individuel. CAFFEO ® CI ® tilpasser sig let individuelle præferencer for op til 4 personer - takket være "My Coffee" funktionen kan man ændrer på, kaffe styrke, temperatur, mælk- og mælkeskumsmængde samt andre parametre for enhver kaffespecialitet. Man kan let gemme sin personlige profil og denne kaldes ganske let frem. Som en ekstra ting kan CAFFEO ® CI ®forberede to kopper af alle specialiteter på samme tid - ved blot ét tryk på en knap.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …

My Coffee Memory
My coffee memory
My Coffee MemoryGem individuelle indstillinger for kaffespecialiteter for op til 4 personer. Gem personlinge ønsker for kaffestyrke, kaffetemperatur, vand- og mælkemængde.
Tilberedning efter original opskrift
Original Preparation Process
Tilberedning efter original opskrift

Alle kaffespecialiteter tilberedes efter original opskift. Tilberedningen af kaffespecialiteten sker i korrekt rækkefølge. Tilberedes en café latte laves først den varme mælk og derefter kaffen.
Tilberedning af to kopper samtidigt
2 Tassenbezug
Tilberedning af to kopper samtidigtCaffeo CI har en Double Cup funktion som gør, at du kan brygge to kopper kaffe samtidigt.


Bean Select
Bean Select
Bean SelectMed Caffeo CI har man mulighed for at skifte mellem to bønnetyper. Caffeo CI har to kamre til kaffebønner.
Enkel navigering
Einfachste Bedienung
Enkel navigering

Caffeo CI er yderst brugervenlig og let at anvende. Caffeo CI betjenes let ved hjælp af "Memory Switch" og navigationen i menuerne foregår med illumination control.
Hygiejnisk mælkeskumsystem
Hygienisches Milchsystem
Hygiejnisk mælkeskumsystem

Caffeo CI har en mælkeenhed, denne gang gå i opvaskemaskinen. Mælkeenheden kan opbevares i køleskabet. Mælkeskumningssystemet rengøres automatisk hver gang det anvendes. (* undtagen: E970-306)

"All in one outlet"
All-in-one-Auslauf

"All in one outlet"

Caffeo CI har et innovativt LED belyst "All in one outlet" - udløb til kaffe, mælk og varmt vand.

Enkel rengøring
Easy Cleaning
Enkel rengøring

Caffeo CI har en let og hygiejnisk rengøring af mælkeskumningssystemet når det benyttes. Caffeo CI gennemfører en automatisk skylning af mælkesystemet, således der ikke er mulighed for bakteriedannelse.Energi besparende funktion
Energie-Spar-Funktionen

Energi besparende funktion

Caffeo CI er energibesparende med sin 0-Watt funktion.

Bryggeenhed
Entnehmbare Brühgruppe

Bryggeenhed

Caffeo CI har en udtagelig bryggeenhed som kan tages ud og rengøres. Bryggeenheden rengøres med varmt vand.

Vandfilter
Wasserfilter

Vandfilter

Caffeo CI skal anvendes med vandfilter. Et vandfilter gør at kalkdannelsen i maskinen reduceres, og samtidig fjernes en eventuel bismag ved vandet.