Detaljer
CAFFEO® Bistro

CAFFEO® Bistro

Ren kaffenydelse

Få ægte kaffenydelse med CAFFEO® Bistro og lækkert mælkeskum.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …

Bean Select
Bean Select

Bean Select

For at få den perfekte tilberedning af forskellige kaffespecialiteter er CAFFEO® Bistro udstyret med den eksklusive 2-kammer bønnebeholder "Bean Select".
Man kan før tilberedning af kaffen let vælge mellem de milde kaffebønner eller stærke espresso bønner. CAFFEO® Gourmet er ligeledes udstyret med en kaffesliske, som gøre det muligt at anvede formalet kaffe.

Perfect Cappuccino
Perfect Cappuccino

Perfect Cappuccino

Tilbered lækkert cremet mælkeskum med den eksklusive "Perfect Cappuccino" funktion.
Perfect Cappuccino opvarmer og skummer mælken let og enkelt direkte i glasset. Resultatet er perfekt mælkeskum, hvilket er fantastisk i mange kaffespecialiteter. CAFFEO® Bistro har i en tysk forbrugertest "Guter Rat" (gode råd) fået karakteren "bedste mælkeskum" sammenlignet med andre fuldautomatiske kaffemaskiner.

Perfect Cappuccino kan let og enkelt vaskes i opvaskemaskine, hvilket er meget hygiejnisk i forhold til andre mælkeskumningssystemer.
Let og enkel rengøring
Einfache und hygienische Reinigung
Let og enkel rengøring CAFFEO ® Bistro er udstyret med et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram. CAFFEO Bistro har en udtagelig bryggeenhed, således den let kan tages ud af maskinen og rengøres under let rindende vand.
Let forstålig brugermenu
Einfache Bedienung
Let forstålig brugermenu CAFFEO ® Bistro har en let og enkelt brugermenu. Menuen er nem at navigere rundt i.
Justerbart kaffeudløb
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf
Justerbart kaffeudløb CAFFEO ® Bistro har justerbart kaffeudløb og man kan derfor både anvende kopper og høje caféglas.
Energibesparende
Zeitgemäße Energieeffizienz

Energibesparende

CAFFEO Bistro er ydstyret med en energibesparende funktion. Det er muligt at programmere maskinen til at slukke efter et bestemt tidsinterval. CAFFEO Bistro har også en 0 Watt funktion.