Detaljer
Barista T Smart®

Barista T Smart®

Den mest udsøgte kaffe? Den laver du med din smartphone!

Den Melitta® Barista T Smart® kan virkelig gøre meget. For eksempel kan den lave 18 forskellige kaffespecialiteter. Med de rigtige kaffebønner, i henhold til den oprindelige opskrift eller din egen personlige kreation.  Et særligt højdepunkt: Med Melitta® Connect-app'en kan du nemt styre tilberedelsen af kaffe og håndtere mange andre funktioner med din smartphone.
HANDLING-VIDEO
Melitta® Connect
Melitta® Connect
Melitta® Connect Med Melitta® Connect-app'en kan mange af funktionerne på din fuldautomatiske kaffemaskine håndteres med din smartphone. For eksempel kan maskinindstillinger nemt administreres, og personlige My Coffee-profiler kan programmeres og gemmes. Praktiske vejledninger hjælper dig med at rengøre og vedligeholde maskinen. Et særligt højdepunkt med denne app er, at du kan oprette dine helt egne kaffespecialiteter.
Rækkefølgen, hvorved ingredienserne hældes i koppen, mængden af kaffe, skummet mælk og varmt vand og yderligere kaffeindstillinger kan styres individuelt.
18 kaffespecialiteter
18 kaffespecialiteter

18 kaffespecialiteter

Takket være produktknapperne kan du brygge de 4 klassikere: espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato ved et tryk på en knap. Opskriftbogfunktionen giver dig mulighed for at oprette 14 yderligere kaffespecialiteter såsom en flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.
Manual Bean Select
Manual Bean Select
Manual Bean SelectFor at forberede de mange kaffespecialiteter, med den bedst mulige smagsoplevelse, er der behov for forskellige typer kaffebønner. Derfor har Barista T Smart® en to-kammerbønnebeholder kaldet ”Bean Select” (manuel udvælgelse), som afhængig af opskrift og personlig smag giver dig mulighed for at vælge fx. bløde kaffebønner eller stærke aromatiske espressobønner. Den integrerede kaffesliske giver dig også mulighed for at bruge kaffe, der allerede er malet.
IntenseAroma
IntenseAroma
IntenseAroma IntenseAroma funktionen kan vælges i stedet for standardbrygningsprocessen. Resultatet er en specielt intensiv velsmagende kaffe -uden at skulle ændre mængden af den kaffe eller vand, du bruger. Denne funktion kan vælges for alle kaffespecialiteter.
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee MemoryØnsker du at kunne indstille dine personligekaffe præferencer, hver gang du brygger en kop kaffe? Intet problem! Med funktionen ’My Coffee Memory’ kan du enkeltvist programmere dine favorit kaffespecialiteter. Melitta® Barista T Smart® gemmer præferenceindstillingerne for op til 4 personer.
Italian Preparation Process
Italian Preparation Process
Italian Preparation ProcessItalian Preparation Process giver dig den autentiske smag ved at sikre at ingredienserne tilsættes iden korrekt rækkefølge i henhold til den originale italienske opskrift. Så for latte macchiato skal espresso’en tilføjes efter mælk og den opskummede mælk, og for cappuccino er det omvendt.
Best Aroma System
Best Aroma System

Best Aroma System Den særlige forsegling på Aromasafe® låget af to-kammerbønnebeholderen garanterer en perfekt frisk kaffe-nydelse kop efter kop. Den mørke tonede beholder hjælper også med at bevare kaffebønnernes smag.

*Bemærk: Når bønnetypen ændres, forbliver en del af den tidligere bønnetype i kværnen. Da disse skal bruges op, kan det tage mellem to og tre kopper - afhængigt af kaffestyrken - at skifte til den nye bønnetype.

Stille som en hvisken
Stille som en hvisken
Stille som en hviskenVil du gerne brygge din kaffe i fred og ro?  Dette er ikke noget problem med en kværn, der er stille som en hvisken; den er ikke kun stille, men også meget hurtig.
TFT farvedisplay
TFT farvedisplay
TFT farvedisplayFørsteklasses bekvemmelighed: Det højtopløselige TFT farvedisplay gør det nemt at bruge. Trin for trin instruktioner fører dig enkelt igennem menuen.
One Touch
One Touch
One TouchBarista T Smart® imponerer, fordi den er så nem at bruge.  De forudindstillede kaffevarianter, espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato, kan vælges med et enkelt tryk. Du kan også meget enkelt og bekvemt vælge varm mælk, mælkeskum eller varmt vand med One Touch.
Touch & Slide
Touch & Slide
Touch & Slide Den innovative Touch & Slide-funktion giver dig mulighed for enkelt og bekvemt at indstille og bruge din maskine ved forsigtigt at berøre sensorpanelerne.
Double Cup Mode
Double Cup Mode
Double Cup ModeMed Double-Cup-tilstanden kan du brygge alle kaffespecialiteter med og uden mælk til to personer samtidigt.
All-in-One udløb
All-in-One udløb
All-in-One udløb Med separate dyser for kaffe, mælk og varmt vand, forberedes din favoritdrik uden, at du behøver flytte din kop. Udløbets højde kan justeres op til 140 mm, så der er også plads til høje latte macchiato-glas.
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi
PRO AQUA filterteknologi

Hvis du bruger et Melitta® Pro Aqua vandfilter, skal Barista T Smart® kun afkalkes en gang om året. Det filtrerede vand forbedrer ikke kun kvaliteten og smagen af din kaffe, men forhindrer også kalkaflejringer i vandsystemet. (Dette er baseret på at brygge seks 120 ml kopper kaffe om dagen og, i overensstemmelse med apparatspecifikationerne, udskiftning af filteret seks gange.)

Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhed
Aftagelig bryggeenhedBryggeenheden er praktisk og nem at tage af og rengøre. Dette gør det også lettere at rengøre indersiden af maskinen.
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem
Plug-in-mælkesystem

Aftageligt mælkesystem med en ekstern, opvaskemaskine-sikker mælkebeholder, som passer ind i alle køleskabe.

Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam CleaningHurtig og hygiejnisk rengøring af de dele, der er i kontakt med mælk ved at bruge varmt vand og damp.
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer Automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer til at fjerne rester fra kaffe- og mælkesystemmet
Energibesparelsesfunktioner
Energibesparelsesfunktioner

Energibesparelsesfunktioner

Med 0-knappen kan du til enhver tid bekvemt tage Barista T Smart® fra strømnettet. Desuden sørger den programmerbare energi-spare-modus og den indstillelige, automatiske frakoblingsfunktion for en sparsom drift.

Mission eco & care
Mission eco & care Vi har udviklet en etiket, der hjælper forbrugere med at vælge et apparat, der garanterer bevidst nydelse. Etiketten bruger et værdisystem, som vi har udviklet.

Læs mere …
Quiet Mark
Quiet MarkDer ligger en styrke i fred og ro. Derfor scorer vores tre seneste fuldautomatiske kaffemaskiner høje karakterer med maksimal ydeevne og dæmpet lyd. Melitta® Barista TS Smart®, Barista T Smart® og CI Touch® er verdens første fuldautomatiske kaffemaskiner, der er belønnet med mærket Quiet Mark som et bevis på en behageligt stille kaffetilberedelse.