Detaljer
ANTI CALC pulver til fuldautomatiske kaffemaskiner

ANTI CALC pulver til fuldautomatiske kaffemaskiner

Melitta® afkalker

ANTI CALC pulver afkalker fuldautomatiske kaffemaskiner effektivt og grundigt og beskytter også dit højkvalitets apparat. Det praktisk portionsopdelte pulver er let at bruge, og takket være naturlige syrer er det let biologisk nedbrydeligt. Takket være de fine korn opløses ANTI CALC pulveret hurtigt og nemt i forhold til konkurrenternes produkter.
  • Indhold: 2 x 40 g poser
Afkalknings ydeevne
Afkalknings ydeevne

Med ANTI CALC pulver kan du effektivt og grundigt fjerne kalkaflejringer i din fuldautomatiske kaffemaskine. Pulveret er skånsomt mod materialerne. 

Produkt fordele
Produkt fordele

Praktisk opdelt, bliver det nemt for ANTI CALC pulveret at afkalke dit apparat. Takket være de fine korn opløses pulveret hurtigt og nemt i forhold til konkurrenternes produkter. Mens brug af husholdningseddike til afkalkning forårsager stærke ubehagelige eddikesmag, er ANTI CALC pulver smagsneutralt. ANTI CALC pulver indeholder en korrosionsinhibitor, som beskytter materialet på dit højkvalitets apparat.

Brugere
Brugere

For at fjerne kalkaflejringer på fuldautomatiske kaffemaskiner.

Miljømæssig påvirkning
Miljømæssig påvirkning

Takket være naturlige syrer er ANTI CALC-produktet let biologisk nedbrydeligt.

Fordele ved at afkalke regelmæssigt
Fordele ved at afkalke regelmæssigt

Regelmæssigt afkalkning af dit apparat fører til en reduktion af stædige kalkaflejringer og giver derfor en bedre varmetransmission, da kalken ikke får lov til at danne et isolerende lag. Det betyder, at apparatet bruger mindre energi, og dets levetid forlænges.